BILDGALLERI år 2022

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

25/5 Final för vårens trivselkvällar. Ikväll bjöd Pia, Börje, Olle och Åke samt Peter och Rose-Marie och även Anna-Lena på egna uppskattade framträdanden. Tack till er i publiken som dansar så bra och sjunger med allsångerna, det blir så mycket roligare för oss att spela då! Glöm inte att kolla in Jakobsbergs Gårds hemsida så ni vet vad som händer här i sommar. www.jakobsbergsgarden.se Ha nu en skön sommar så ses vi den 10 augusti kl 18.30 då våra trivselkvällar drar igång!

 

18/5 Idag fick vi bland mycket annat höra skönsång av Monika Söderberg samt snyggt fiolspel av Krister Kristhagen. Vi var lika många i orkestern som i publiken. Peter Karlsson var konferencier och spelledare under kvällen på ett mycket uppskattat sätt. Ta med några vänner/instrument och kom tillbaka på vårens trivselkvällsfinal den 25 maj. Vi börjar kl 18.30 och slutar kl 21.00 ca. Fri entré, kaffeservering med goda smörgåsar, lotterier.

 

11/5 På vårens första trivselkväll fick vi bland annat höra Lasse Olssons jazzgitarr, goa glada Eva Seger från Borlänge sjöng och spelade bälgajuck, Torsten Fahléns svängiga dragspel, Pia med sitt durspel samt några från dragspelsklubben som ställde upp med musik/sång. De fåtal i publiken sjöng så taket nästan lyfte i allsångerna! Ta med några vänner/instrument och kom tillbaka den 18 maj kl 18.30-21.00 ca. Fri entré, kaffeservering med goda smörgåsar, lotterier.

 

8/5 Tack till er som gästade oss idag på vårens sista musikcafé. Idag syntes några nya gäster i publiken, kul! Välkomna tillbaka på vårens första trivselkväll den 11 maj kl 18.30. Fri entré.

 

10/4 Tack till er som gästade oss idag, vi blir glada när det kommer många gäster. Vi fortsätter med egna smågrupper i anslutning till kaffepausen och lottdragningen. Idag hörde vi Gerhard berätta och sjunga om Bill Bailey, Olle och Åke sjöng ett par låtar, Rosie och Peter gjorde två nummer och Anna-Lena ett nummer. Välkomna tillbaka den 8 maj.

 

6/3 Nu är vi igång med vårens musikcaféer. Välkomna tillbaka den 10 april.

 

Åter till startsidan