BILDGALLERI år 2023

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

7/5 Vi avslutar vårens musikcaféer med gruppen H5 (Håkans Häftiga Harmonikahyllande Hambospelande Hejdukar) som består av Håkan Löfgren dragspel, Allan Ekstrand dragspel, Anders Matspers dragspel, Ove Kallstenius gitarr samt Gerhard Johansson bas. De var gäster hos oss i april 2018 och nu fick vi äntligen höra dem igen. Väldigt fint spelat och underhållande mellansnack av Håkan som kan massor om Carl och Ebbe Jularbo. Stort tack till vår publik som dansade och sjöng hela eftermiddagen.

 

2/4 Gäster idag var Eva Lagerheim och Lasse Zackrisson. De framförde ett mycket intressant program om Édith Giovanna Gassion, mer känd som Edith Piaf. Vi fick veta massor om denna legend och höra många vackra sånger som vi kunde nynna med i. Tack för att ni håller hennes minne levande!

 

5/3 Idag var skicklige dragspelaren Staffan Klingspor vår gäst. Han underhöll oss med ett mycket trevligt och välspelat program. Välkommen tillbaka!

 

5/2 Gäster idag var det svängiga Bredängsgänget som består av Lisbet Bäse sång, Göran Bohlin klarinett, Dag Sandell piano, Lennart Nilsson gitarr, Gerhard Johansson bas samt Bosse Winnhem på trummor.

 

Åter till startsidan