BILDGALLERI år 2019

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

7/4 Vilket sväng! Våra gäster Dahls Kapell består av tre mycket skickliga herrar vid namn Kurt Dahl sång och gitarr, Kjell "Dags för dragspel" Nilsson dragspel, samt Kjell Rönnlund bas. Snyggt spelat, trevligt mellansnack och snyggt sound. Mycket bra framträdande!

 

3/3 Gäster idag var en grupp ur Roslagens Dragspelsklubb. På dragspel hörde vi Hasse Mattson, Dagny Pada, Kurt Tillman, Uno Svensson och Hasse Blomström. På gitarr och sång Sven-Ove Löfgren. Idag förstärkta med Gerhard Johansson på kontrabas. De framförde ett trevligt och varierat dans- och underhållningsprogram. Välkomna tillbaka!

 

3/2 Musikanten-Artisten-Programledaren-Spelmannen, ja så presenterar han sig själv på sin hemsida. De som trotsade snökaos och halka fick uppleva ett framträdande av Bengan Janson som var på topphumör och bjöd på minnen av möten med Allan Edvall och Stefan Demert. Vidare drog Bengan några limerickar som publiken skrattade gott åt. Dessutom spelade han ett antal blandade melodier mycket skickligt. Ingen annan av våra gäster har vågat sig på att låta publiken önska låtar, och han spelade dem på sitt svängiga sätt!

 

Åter till startsidan