BILDGALLERI år 2013

Zooma in med [CTRL +] och zooma ut med [CTRL -] återgå med [CTRL 0]

8/12 Så var det dags för vårt julmusikcafé! Hela klubben spelar julmusik och olika smågrupper framträder. T.ex. Ragnar och Ingrid, Peter och Bernt, Thomas, Björn och Rose-Marie. De flesta är välkända sedan tidigare, men vem var den Gröna Damen? Vår publik tycks bli yngre och yngre och det tycker vi är roligt! Nu önskar vi i orkerstern vår kära publik en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År så ses vi den 16/2 2014 då vi drar igång våra musikcaféer igen! Välkomna!

 

17/11 Våra gästartister idag var Neptuni Spelmän från Järfälla, det vill säga Alf Jacobsson på dragspel, Rune Österdahl och Mona Ernving Ström fiol samt Gert Olsson på elbas som underhöll oss alla med glada och trevliga melodier vi kunde dansa till och sjunga med i. Välkomna tillbaka!

 

20/10 Tjo-ho, idag firade klubben 40-års jubileum! Vi hade den otroligt skicklige dragspelaren Ari Haatainen med Svenne Söllvander på bas och Tommy Ferm på trummor som gästartister. De herrarna kan verkligen spela! Framträdde gjorde även en mystisk spanjor, samt olika smågrupper ur vår dragspelsklubb. Dessutom blev vi uppvaktade av Kennet Holmberg och Eva Seger från KMD, samt Lennart Mild från Smedbälgarna i Eskilstuna. Vi tackar och bockar för det, och tack framför allt till vår kära publik!

 

15/9 Höstens första musikcafé! Accordion Swings med Berra Lindblom på dragspel, Arne Farell vibrafon och Kjell Isberg på bas, idag förstärkta med Gunnar Wesström och Bosse Winnhem, visade publiken i vår fullsatta lokal att Accordion Swings, dragspel svänger!

 

14/8 Final för trivselkvällarna år 2013. Tack till alla som varit med och bidragit till den goda stämningen. Särskilt tack till Ragnar Wallin som alltid fyller dansgolvet med sina härliga swinglåtar. Vi ses på våra musikcaféer under hösten. Se under flikarna Evenemang och Aktuellt.

 

7/8 Årets näst sista trivsekväll och det var full rulle på dansgolvet. Stort tack till bland andra Kicki & Rose-Marie, Torsten Fahlén samt Istvan för fina framträdanden. Jag tyckte mig se några "nya" ansikten både i orkestern och i publiken ikväll. KUL!

 

31/7 Ännu en trivsam trivselkväll på vackra Jakobsbergs Gård med allsång och dans. Börje med sitt durspel spelade upp flera fina melodier. Ikväll var kaffet extra gott, har vi bytt märke?

 

24/7 Tack till Kerstin från Södertälje som spelade Fars Gånglåt på ett mycket trevligt sätt. Ja, som ni ser på bilderna var det många som kom till sensommarens första trivselkväll. Välkommen du med!

 

5/6 Tack till vår kära publik, och tack till bland andra Olof Johansson, Lasse Ström, Rose-Marie Djupsjö, Ingrid Ihelmers, Södertrion samt Erik Åberg med Ragnar Wallin. Ett särskilt tack till er som gjorde kaffe och goda mackor samt till Gunnar som hjälpte till att fotografera. Ha en skön sommar så ses vi igen den 24 juli! /Bosse trummis

 

29/5 Sommarens andra trivselkväll, fullt ös mellan kl 18-21.

 

22/5 Festliga härliga glada Sätrabälgarna, Pia med sitt durspel, Assar Åberg, Kurt Thornberg, Sven-Olof Malmberg och många andra invigde sommarens första trivselkväll med svängig musik och glada allsånger. Fri entré och kaffeservering för den som vill.

 

19/5 Vilken härlig avslutning på vårens musikcaféer! Den skönsjungande gruppen TRESMAK som består av Günter Görres på dragspel, fiol, saxofon, banjo, såg(!) och ukulele, Christer Cervin på gitarr och Ulf Danielsson bas, gjorde dagen till en hejdundrande fest! Publikfavoriter!

 

21/4 Rönninge Gubbar som minsann inte bara bestod av gubbar utan även damer gästade oss idag. I gruppen ingår: Ove Kallstenius gitarr, Jack Sjöström bas (på keyboard), Janne Skerving trummor, Jan Holm klarinett, Ulf Callius flygelhorn och flöjt, Hilding Dynesius och Anna-Lena Hyllengren dragspel samt Ami Stålstierna sång. Publiken dansade och sjöng med i varje melodi! Tack för lugna och fina tempon i låtarna!

 

17/3 Gunnel och Kjell, dvs. Gunnel Asplund dragspel och Kjell Hagberg nyckelharpa, underhöll oss med gamla härliga melodier som publiken gärna sjöng med i! Hög trivselfaktor! Välkomna tillbaka!

 

17/2 Härliga Hallstahammars Dragspelsklubb drog fullt hus! Äntligen är våra söndagscaféer igång!

 

Åter till startsidan