BILDGALLERI år 2017

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

10/12 Julmusikcafé! Vi tackar er alla i publiken för att ni kommer och hjäper oss att sjunga julsånger samt att ni ställer upp på att klä ut er nästintill oigenkänlighet som tomtar och pepparkaksgubbar och sockerbagare samt Lucia. Stort tack även till Jakobsbergs Gård för de fina lokalerna och till flickorna i köket samt alla andra som på olika sätt hjälper till att göra så våra musikcaféer blir så trivsamma. Från oss alla, till er alla: en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi ses på musikcafé den 4 februari 2018.

 

12/11 Höstens tredje musikcafé. Täljebälgarna kommer från Södertälje och består av Kerstin Sundin, Gunvor Strömbom, Britta Björketun, Karin Halldin och Bror Persson på dragspel. Claes Wellander bas samt Matti Sundin tamburin och maraccas. De bjöd upp ett väldigt trevligt program med jättefina arr och utsökt stämspel. Toppenbra! Fullt hus och hög stämning!

 

15/10 Höstens andra musikcafé. Nils Fläcke spelade som vanligt briljant och gav dessutom publikens skrattmuskler en rejäl omgång! Välkommen tillbaka!

 

17/9 Höstens första musikcafé. Gäster var Speldosan. De består av Gullmar Bergman på dragspel piano och sång, samt Lennart Wantzin på gitarr och sång. De sjunger och spelar samt berättar om visor schlager pop och ballader, allt förpackat i ett jättesnyggt sound. Tack skall ni ha!

 

23/8 Trivselkväll 6 och avslutning för detta års Trivselkvällar. Huset var fullt av glada musikanter och glad publik. Stort tack till alla som bidrar med trivsel och bjussar på sig själva! Nästa evenemang blir musikcafé den 17 september - välkommen!

 

16/8 Trivselkväll 5. Full fart på dansgolvet ikväll. Det spelades allt från snoa till drum 'n' bass. Missa inte finalen 23/8!

 

9/8 Trivselkväll 4. Ikväll var det fullt hus och skön stämning. Pia och hennes kompis Benny Petersson från Gotland spelade jättefint på sina durspel. Kul att Jakobsbergs Gårds ordförande Anders Petersson sjöng ett par låtar med oss, bra där! Och våran Peter överraskade oss med ett nyinförskaffat litet pianodragspel. Välkomna tillbaka allesammans den 16/8.

 

14/6 Trivselkväll 3 och försommarfinal. Tack alla nya och gamla ansikten som kommer och trivs med oss. Ikväll var det trångt på estraden. Tack vår kära ordförande Sif Carlsson, tack Bernt Andersson, tack Kurt med sitt gäng, tack Lasse och Kerstin, tack gitarrgänget, tack Pia, tack Sven-Olof, tack Bengt och Nina som premiärsjöng hos oss ikväll, tack Peter, tack Anna-Lena, tack gänget i köket, tack till Jakobsbergs Gård. Men störst tack till er i publiken, utan er som kommer och diggar, dansar, sjunger allsång och köper kaffe och lotter skulle vi inte kunna hålla på med dessa Trivselkvällar. Ha en skön sommar, vi ses igen den 9/8 kl 18.30.

 

7/6 Trivselkväll 2. Inte helt fullsatt kanske men trevligt hade vi. Tack till alla som sjunger och dansar när vi spelar. Extra tack till Peter och Lotta som framförde Ellinor dansar. Kul att se några nya ansikten i publiken, välkomna tillbaka 14/6.

 

31/5 Trivselkväll 1. Nu är vi igång med våra populära Trivselkvällar. En överraskning ikväll var att Jeja Sundström och Olle Nyman framförde några vackra visor tillsammans. Vi fick även lyssna på bland andra Lisbet Bäse, Lars Ström, Rose-Marie och Peter Karlsson. Hög trivselfaktor och behaglig stämming i lokalen.

 

14/5 Vårens sista musikcafé med gäster Arne Fernlöfs trio. Dansgolvet blev snabbt fullt när Arne Fernlöf på keyboard, Gunnar Almquist sång och gitarr samt Anders Karlsson sång, klarinett och saxofon drog igång sina sköna dansvänliga låtar. Vi själva utmanade publiken med frågesport på länder i potpurriet: Europa runt! Nu laddar vi om för våra populära Trivselkvällar med start 31/5 kl 18:30. Välkommen!

 

12/3 Hipp hurra, idag firade vi Anna-Lena och vad kunde passa bättre än att ha svängiga Sätrabälgarna som gäster? Det blev snabbt trångt på dansgolvet när de drog igång sin show. Tack för ett trevligt program! På grund av en dubbelbokning är vårat musikcafé i april inställt. Nästa café är den 14 maj. Håll dig uppdaterad under flikarna Aktuellt och Evenemang. Vi ses!

 

12/2 Gäster på årets första musikcafé var Arne Ericson's Hot 4. De består av Arne Ericson kornett, Erik Persson altsax & sång, Roland Larsson bas samt Gerhard Johansson banjo sång samt presentation. De framförde ett trevligt program "Jazzens glada 20-tal" med melodier och historier från jazzens Chicago-tid. Många av dessa melodier har blivit jazz-standards. Välkomna tillbaka!

 

Åter till startsidan