BILDGALLERI år 2020

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

*** På grund av Coronapandemin hade vi begränsat med framträdanden under år 2020 och 2021 ***

1/3 Det svängiga Bredängsgänget gästade oss idag med dansvänlig musik. De spelar mest foxtrot men även vals och gammeltjo. Lisbet Bäse sång, Sven-Olov Malmberg saxofon och klarinett, Lennart Nilsson gitarr, Dag Sandell piano, Gerhard Johansson bas och Bosse Winnhem trummor. Tack till Ann-Britt för bilder till albumet.

 

2/2 - Visgruppen Gott & Blandat består av Tomas Björklund gitarr och sång, Kenneth Karlsson bas och kör, Gullmar Bergman klaviatur, dragspel och sång. De var hos oss år 2018 och gjorde då stor succé! Nu kom de tillbaka och bjöd oss på en mycket trivsam och minnesvärd musikstund!

 

Åter till startsidan