BILDGALLERI år 2021

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

*** På grund av Coronapandemin hade vi begränsat med framträdanden under år 2020 och 2021 ***

5/12 Tack alla som besökte vårat julmusikcafé och som sjöng så taket nästan lyfte. Tack till Gert Olsson som med kort varsel hoppade in och stöttade oss med fint basspel. Nu tar vi ledigt över jul och nyår. God Jul och ett Gott Nytt År!

 

7/11 Äntligen är vi igång med våra musikcaféer. Vi mjukstartar utan gästartister och istället låter vi smågrupper från klubben framträda som mellanakt: Peter och Rose-Marie spelade snyggt arrat When you're smiling, Kurt med komp spelade en ganska okänd Erik Franklåt, Cocktail Fox. Anna-Lena, Ulla och Petra framförde Solig Höst, skriven av Lennart Wärmell. Olle och Nina sjöng Frödings Äktenskapsfrågan utklädda till nästintill oigenkänlighet. Men den som slog knock på oss alla var Björn som med Lennart på gitarr tolkade Eken av Ruben Nilsson på ett underbart sätt. Nästa gång blir den 5/12, vi ses!

 

Åter till startsidan