BILDGALLERI år 2022

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i styrelsen. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

11/12 Julmusikcafé! Vi avslutar som vanligt höstens caféer med att spela och sjunga massor med kända jullåtar. Tack för denna termin, vi ses igen den 5 februari 2023! Vi önskar alla en God Jul och ett Gott Nytt År!

 

20/11 Populära visgruppen Gott & Blandat har gästat oss 2018 och 2020 och gjort stor succé. Just denna dag kallar de sig Gott & Blandat XL. De består av Tomas Björklund gitarr och sång, Kenneth Karlsson bas och kör samt Lasse Fornave klaviatur och kör. Gullmar Bergman på dragspel gjorde ett inhopp idag, därav XL. Varmt tack till publiken som trotsade det hala väglaget och kom och lyssnade/dansade/sjöng allsånger. Stort tack även till Malin Fernholm som med kort varsel hoppade in och sjöng samt spelade flöjt då några av oss blivit sjuka.

 

23/10 Tänk er själva: i vackra Jakobsbergs Gårds södra flygel och med Monica Dominique vid ett aukustiskt piano och Monica Söderberg på sång som tillsammans hyllar Monica Zetterlund. Tack för ett mycket fint framträdande!

 

18/9 Konsert och musikcafé med New Orleans Trio som gäster. Hans Hultman-Boye på piano, Olle Nilsson på trumpet samt Gerhard Johansson gitarr/sång/presentation. De framförde ett mycket välspelat och underhållande program som vi gillade. Tack skall ni ha!

 

24/8 Trivselkvällsfinal med gott om publik och musiker, tack för att ni kom! Tack även till Kerstin och Nina i köket som fixar goda smörgåsar till kaffet. Soloframträdanden idag: Dag, Torsten, Pia, Maggan och Hasse, Birgit och Janne samt Peter och Rose-Marie. Dessutom bjöd Leif och Ingela på en dansuppvisning i tango. Stort varmt tack till vår kära Anna-Lena som lägger mycket tid och engagemang på att planera och genomföra Skärholmens Dragspelsklubbs samtliga evenemang. Nu skall vi repetera till höstens första musikcafé söndagen den 18 september kl 14.00. Väl mött!

 

17/8 Oj vilken värme, säkert 30 grader i lokalen. Ännu en gång inträffade fenomenet att det var lika många i publiken som i orkestern. Tack till Dag, Börje, Torsten samt Rose-Marie och Peter som bjöd på egna framträdanden. Vi ses onsdag den 24/8 på höstens sista trivselkväll.

 

10/8 Ikväll hade vi publik och musiker från när och fjärran. Vad sägs om besök från Skultuna, Strängnäs och Österrike. Vi spelade som vanligt en blandning av kända allsånger och sköna danslåtar. Tack till Lasse Ström, Rose-Marie, Dag och Anna-Lena som bjussade på egna framträdanden. Vi ses nästa onsdag den 17/8.

 

25/5 Final för vårens trivselkvällar. Ikväll bjöd Pia, Börje, Olle och Åke samt Peter och Rose-Marie och även Anna-Lena på egna uppskattade framträdanden. Tack till er i publiken som dansar så bra och sjunger med i allsångerna, det blir så mycket roligare för oss att spela då! Glöm inte att kolla in Jakobsbergs Gårds hemsida så ni vet vad som händer här i sommar. www.jakobsbergsgarden.se Ha nu en skön sommar så ses vi den 10 augusti kl 18.30 då våra trivselkvällar drar igång!

 

18/5 Idag fick vi bland mycket annat höra skönsång av Monika Söderberg samt snyggt fiolspel av Krister Kristhagen. Vi var lika många i orkestern som i publiken. Peter Karlsson var konferencier och spelledare under kvällen på ett mycket uppskattat sätt. Ta med några vänner/instrument och kom tillbaka på vårens trivselkvällsfinal den 25 maj. Vi börjar kl 18.30 och slutar kl 21.00 ca. Fri entré, kaffeservering med goda smörgåsar, lotterier.

 

11/5 På vårens första trivselkväll fick vi bland annat höra Lasse Olssons jazzgitarr, goa glada Eva Seger från Borlänge sjöng och spelade bälgajuck, Torsten Fahléns svängiga dragspel, Pia med sitt durspel samt några från dragspelsklubben som ställde upp med musik/sång. De fåtal i publiken sjöng så taket nästan lyfte i allsångerna! Ta med några vänner/instrument och kom tillbaka den 18 maj kl 18.30-21.00 ca. Fri entré, kaffeservering med goda smörgåsar, lotterier.

 

8/5 Tack till er som gästade oss idag på vårens sista musikcafé. Idag syntes några nya gäster i publiken, kul! Välkomna tillbaka på vårens första trivselkväll den 11 maj kl 18.30. Fri entré.

 

10/4 Tack till er som gästade oss idag, vi blir glada när det kommer många gäster. Vi fortsätter med egna smågrupper i anslutning till kaffepausen och lottdragningen. Idag hörde vi Gerhard berätta och sjunga om Bill Bailey, Olle och Åke sjöng ett par låtar, Rosie och Peter gjorde två nummer och Anna-Lena ett nummer. Välkomna tillbaka den 8 maj.

 

6/3 Nu är vi igång med vårens musikcaféer. Välkomna tillbaka den 10 april.

 

Åter till startsidan