BILDGALLERI år 2024

Är bilderna små på din skärm?

Håll ned tangent CTRL och tryck på tangent + (plus) upprepade gånger till önskad storlek. Zooma ut med CTRL - (minus) eller återgå till grundinställningen med CTRL 0 (noll)

Din bild på hemsidan? Några av de foton som tas under våra aktiviteter kan komma att läggas ut på vår hemsida. Om du absolut inte vill vara med på bild ber vi dig säga till någon i orkestern. Tack för hjälpen! Bo Winnhem, webbredaktör

12/5 Vårens fjärde och sista musikcafé! Innan vi tar sommarlov har vi två Trivselkvällar med fri entré och fikaservering 29/5 samt 5/6 kl 18.30-21.00. Handklavér och klarinett ska det vá! Ja, det skulle det, men med en helt annan repertoar än vad publiken brukar få höra av oss. Vi hade besök av Duo Alan som består av 2023 års bästa dragspelare/accordionist enligt SDR, Jerry Adbo och klarinettisten/saxofonisten Peter Bothén. Musiken var till största delen komponerad av Peter och arrangerad av Jerry. Ibland var det svängig musik som fick publiken att klappa takten, ibland var den vemodig och sorgsen. Det sista numret var en melodi med sydafrikanska rytmer och extranumret en så vacker version av Georg Riedels Fattig bonddräng. Tack för spännande och fin musik, passande att avnjuta en vacker försommardag!

 

14/4 Vårens tredje musikcafé! Visgruppen Gott & Blandat XL är alltid populära hos oss. Snyggt ljud, proffsigt spelat, bra sång och en väldigt trevlig repertoar. De består av Tomas Björklund gitarr och sång, Kenneth Karlsson bas och kör samt Lasse Fornave klaviatur och kör. Gullmar Bergman på dragspel gjorde ett inhopp idag, därav XL.

 

17/3 Vårens andra musikcafé! Vår gäst idag var showmannen Daniel Yngwe som underhöll oss med en blandning av glädje, sång och musik, allsånger, jazz, rock och lite opera.

 

18/2 Vårens första musikcafé! Vår gäst idag var den mångsidiga artisten/underhållaren/musikern Karin Gunnars som bjöd oss på ett trevligt och varierat program med fina melodier som vi alla sjöng med i. Välkommen tillbaka!